Ph Formula Acne Peeling

De unieke combinatie  van actieve werkstoffen in de Ph Formula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symtomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om 4 factoren die acne tiggeren op te heffen

  • Verhoogde talgproductie en verstopte poriën
  • Verhoorning
  • Aanwezigheid van acne-bacterie
  • Ontstekingen

Wat doet de peeling

Tijdens de behandeling worden er zoveel mogelijk werkstoffen de huid ingebracht waardoor het de huid gaat vernieuwen. De peelings leveren revolutionaire resultaten op.

Wat is het verschil tussen Resurfacing en een chemische peeling

Een chemische peeling werkt puur aan de oppervlakte van de huid. De resurfacing werkt tevens dieper in het weefsel waardoor het zorgt voor een speciale formule formule waardoor werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dit is “resurfacing”. Het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen wordt aangepakt. Dezelfde dag van de behandeling voelt de huid strak aan. Na 2 of 3 dagen krijgt u een lichte vervelling. Na een week ziet u het resultaat van de peeling. Hierna heeft uw huid 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De peeling wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om de 3 weken 3-6 peelings te ondergaan voor het beste resultaat. Na een kuur volstaat een behandeling 1x per 2 maanden als onderhoud.

Het is belangrijk om uw huid voor te bereiden op de peeling met de producten van Ph Formula omdat er dezelfde werkstoffen in zitten. Op deze manier bouwt de huid weerstand op en na de peeling gebruikt u de producten om de huid te herstellen.

Acne resurfacing  1x

acne resurfacing   3x

Acne resurfacing   6x