Losse speciaal maskers

Naarmate onze huid ouder wordt, heeft de huid meer voeding en werkstoffen nodig. Als de huid droog is, heeft de huid meer hydratatie nodig. We passen de speciale masker aan op uw huidconditie. De speciale maskers zijn verrijkt met minerale en voedende ingrediënten. 

Age Dyfying Mask

Dit is een peel off masker die ervoor zorgt dat de elasticiteit van de huidverbetert, collageenproductie stimuleert en de afbraak van collageen vermindert. Tevens beschermt deze de huid tegen vrije radicalen en verbetert de huidteint.

Activated charcoal mask

Een masker dat de huid omhult met houtskool om de teint te verhelderen en te verfijnen. Het zuiverende poeder wordt geactiveerd met water en verandert  in een  koel, fris gelmasker. Het masker verwijdert onzuiverheden waardoor je een gladde, heldere, gezuiverde huid krijgt.

Ultimate Recovery bio-cellulose Mask

Een verzachtend en voedend vliesmasker voor een huid die een hydratatie boost nodig heeft. Het herstelt, voedt en verkoelt de huid. De huid wordt meteen gehydrateerd. Het bevat hylaluronzuur wat ervoor zorgt dat de huid een intensieve hydratatie krijgt.

Radiance Mask

Een luxe verhelderend, verhelderend masker. Om een mooie glans te geven aan de doffe huid wordt dit masker toegevoegd aan een facial om de problemen van pigment aan te pakken. Dit zorgt voor direct resultaat.

De maskers zijn ook voor thuisgebruik en zijn per stuk  te koop in de salon of worden naar u toegestuurd. Voor meer informatie over welk masker het beste past bij uw huidconditie kunt u contact met mij opnemen.